Gespot op zee

Gespot op zee

Gespot op zee

18 april 2019

Vandaag kregen we het volgende bericht per email binnen: “Ik ben Dave Plat, SensorOperator op de NH-90 van de Koninklijke Luchtmacht, welke momenteel gestationeerd is op Zijner Majesteit Groningen van de Koninklijke Marine en op weg naar het Caribisch gebied voor een deployement van 4 maanden. Gister hebben wij een vlucht uitgevoerd naar de luchthaven van Ponta Delgado bij de Azoren en op onze terugweg kwamen wij de Driemaster Oosterschelde tegen uit Nederland en wij vonden het wel even leuk op dat mooie schip op de foto vast te leggen.

Eenmaal terug aan boord van het schip ben ik op internet gaan zoeken naar een eventuele rederij met bijbehorend email adres waartoe het schip behoord en volgens mij heb ik het correcte email adres gevonden? Bij deze dus een paar foto’s en de vriendelijke groeten van de heli bemanning.