Senja

Senja

Senja

19 augustus 2019

Het leuke van een nieuw gebied is dat je dingen kan uitproberen en het echt een soort ontdekkingsreis is. Het fijne van een tweede keer in hetzelfde gebied is dat je al een paar leuke plekjes gevonden hebt en ook van enkele plaatsen weet dat je daar niet nog een keer heen hoeft.

Zo was vorige reis iedereen erg lovend over de hike vanaf Skaland naar de top van de Husfjellet en niet zo enthousiast over Husøy. Dus zijn we gisteren meteen richting Skaland gevaren en tussen de rotsen bij Bøholmen voor anker gegaan voor de nacht. Vanochtend hebben we de laatste drie mijl gevaren en liggen nu voor anker vlak bij de landingsplaats voor de dinghy.

Vanmiddag, als iedereen weer aan boord is zullen we een stuk naar buiten varen in de hoop een paar walvissen te zien. Gister dachten de gasten al een vinvis te zien en die werd dan ook veelvuldig op de foto gezet. Jammer genoeg voor hen bleek het een rots te zijn..