Een bijzondere reis

Een bijzondere reis

Een bijzondere reis

13 februari 2020

Het is al weer de zevende dag aan boord en ik vind het echt jammer dat we over vier dagen al weer afscheid moeten nemen. Wat maakt deze reis nou zo speciaal? Allereerst is Kaapverdië een prachtig land waar je je makkelijk goed voelt: het is warm (niet te warm want er staat altijd wel wat wind), de zon schijnt en er zijn interessante landschappen om te ontdekken.

Nog belangrijker is dit schip: hoe mooi ze is als je haar vanaf de kant bekijkt. Het is fantastisch als je vanaf het dek loopt uit te zoeken aan welk lijntje je moet trekken. Daarnaast is er ook de salon en de hutten waar ik mij gelijk thuis voelde. Maar het aller belangrijkst zijn de mensen. Iedereen is zo speciaal en liefdevol, we komen uit negen verschillende landen van over de hele wereld en maken samen deze herinnering voor het leven. Onder hen de crew die de verantwoordelijkheid heeft voor het schip, het ons helpt, naar ons zin maakt en heerlijke maaltijden maakt.

Het was de beste keuze in jaren om op dit avontuur te gaan, mijn limiet te zoeken en onderdeel te zijn van dit team.

Veronica