Klussen

Klussen

Klussen

4 mei 2020

Na een paar dagen wat minder weer, kunnen we weer volop verder met schilderen en lakken. Vorige week zijn matrozen Matu en Timo naar huis gegaan en is Jan aan boord om Richard, Jan-Willen en Jenny te helpen bij het onderhoud. Ook Anke onze nieuwe collega op kantoor helpt mee om zo de bemanning en het schip beter te leren kennen.

Je kunt je voorstellen dat er altijd wel iets te klussen valt aan boord. Jan-Willem is bezig met het bijpunten van de boeg. Richard heeft inmiddels de stores op orde en in de verf en helpt nu mee met schuren en lakken. En Jan en Anke zijn bezig om het dak van de roef kaal te halen en straks weer in de lak te zetten. Een mooie gelegenheid om de nieuwe dektent te testen. Want we hebben nu zelfs voor het achterdek een mooie tent om onder te kunnen werken of (en dat zien we veel liever) op te hangen tijdens een dagtocht of evenement aan dek. We hopen en duimen dat dit weer snel zal kunnen..