Lekker weer voor onderhoud

Lekker weer voor onderhoud

Lekker weer voor onderhoud

2 juni 2020

Kijk, voor het bedrijf is het natuurlijk helemaal niet goed dat we niet kunnen varen met gastbemanning. Zelf was ik ook veel liever onderweg, aan het zeilen rondom het Iberisch Schiereiland. Maar, de staat van het schip gaat wegens de corona crisis aardig op vooruit!

We zijn met een gereduceerde bemanning, drie op dit moment. Ik mag wel zeggen dat we lekker bezig zijn! We kunnen nu natuurlijk een aantal klussen oppakken die onderweg lastig te doen zijn.

Daarnaast is het weer in deze tijd van het jaar een heel stuk beter ten opzichte van de gebruikelijke onderhoudsperiode eind oktober. Nu staan we lekker in ons hemd in de zon te werken. De lijm kan drogen en we hoeven niet tussen de buien door te schilderen.

Het heeft zo zijn voordelen, maar dit moet niet te lang duren. Op een gegeven ogenblik zullen we klaar zijn met het onderhoud. Dan zou het mooi zijn om samen met jullie weer mooie reizen te gaan maken!

Jan