Vaar mee en steun de rederij!

Vaar mee en steun de rederij!

Vaar mee en steun de rederij!

8 juli 2020

Deze zomervakantie verruilt de HELENA tijdelijk haar thuishaven in Rotterdam voor Hellevoetsluis. Van 14 augustus t/m 6 september vaart de HELENA dagelijks een lunchtocht met een picknick aan dek. Liever iets later? Kom dan aan het einde van de dag en waai lekker uit tijdens de borreltocht.

Met een lunch- of borreltocht heeft u niet alleen een heerlijke middag op het water, maar steunt u ook de rederij in deze moeilijke tijd. Dus, vertel het door, deel dit bericht, nodig al u vrienden, familie en kennissen uit en stap aan boord! Wij kijken er naar uit om samen de zeilen te hijsen!

De HELENA is een varend museum en het oudste nog zeilende binnenvaartschip van Nederland. Alles gaat dus op spierkracht. De bemanning kan wel wat hulp gebruiken met het hijsen van de zeilen en het bedienen van de zijzwaarden. Als u écht durft, neemt u het roer misschien wel over van de schipper. Naast het meewerken aan boord kunt u natuurlijk ook genieten van de hapjes, drankjes en de prachtige omgeving waarin we zeilen.

Wilt u meer informatie over de lunch- en borreltocht? Klik dan hier!