Planning

Planning

Planning

9 oktober 2020

Terwijl de Oosterschelde onderweg is naar het dok, waar ze weer gekeurd zal worden voor een nieuw seizoen, heeft de rederij moeten besluiten dat we deze winter niet naar Kaapverdië gaan. Daar zijn natuurlijk meer dan voldoende goede redenen voor en we zagen het aankomen, maar het blijft heel erg jammer.

We zullen deze winter in Nederland blijven en hoogstwaarschijnlijk wat groot onderhoud gaan doen. Als we dan toch niet kunnen varen, dan maar de tijd nuttig besteden. Natuurlijk moeten we wel kijken hoe we aan het benodigde geld komen, maar daarover later meer.

Eerst gaan we bezig met het programma voor 2021. Dat zal wat dichter in de buurt zijn dan de laatste jaren gebruikelijk, maar daardoor wel weer erg leuk. Kijk op de reizen pagina voor de laatste informatie. De komende dagen zullen er steeds meer nieuwe reizen worden toegevoegd.