In de watertank

In de watertank

In de watertank

16 december 2020

Tot Kerstmis proberen we de projecten waar we aan zijn begonnen af te maken zodat we in het nieuwe jaar met nieuwe dingen kunnen starten. Dit betekent dat we dus de laatste laagjes vernis gaan aanbrengen.

Ondertussen hebben we ook de hoofd generator verplaatst om daar roest weg te kunnen halen en te verven. Dat is nu afgerond dus we kunnen de generator deze week terug zetten. Ook hebben we de drinkwatertanks geleegd om ze van binnenuit te controleren. We hebben er toen gelijk een nieuwe laag cement in gezet.

Volgende week gaan we verplaatsen naar het Maritiem Museum, alles zal dan weer afgesloten en gevuld zijn. We hoopte ons mooie schip te kunnen laten zien aan bezoekers van het Maritiem Museum maar helaas zal dat door de nieuwe maatregelen niet mogelijk zijn. Wel liggen we bij het Maritiem Museum en kunt u ons eventueel tijdens een wandeling vanaf een afstandje bewonderen.

Hopelijk kunnen we volgend jaar wel rondleidingen aan boord organiseren!