Update Richard

Update Richard

Update Richard

11 februari 2021

Hoi lieve vrienden van de OOSTERSCHELDE. Ik wilde even vertellen hoe het mij vergaat, na een jaar niet aan boord van onze mooie dame te kunnen zijn. Ik heb een tijd gewerkt aan boord van een hopperzuiger via Boskalis in de haven van Dublin. Nu ben ik weer thuis in mijn geliefde Spanje. Ik vermaak mezelf door veel te fietsen met onze fietsclub. En daarnaast ben ik aan het klussen bij een vriend van mij, die een bed en breakfast opent. Ik zit niet stil, maar mis ik het werken aan boord van de OOSTERSCHELDE heel erg. Ik kan niet wachten totdat we onze gasten weer kunnen verwelkomen aan boord van ons mooie schip. O ja en ik maak mijn televisiedebuut bij het programma “Ik vertrek” op 9 februari. Ok lieve vrienden en collega’s ik hoop snel tot ziens.

Groetjes van de kok Richard.