Update Arian

Update Arian

Update Arian

23 februari 2021

Sneeuwjacht, ijs aan dek en een woelige zee. Met enige weemoed denk ik dan terug aan het opstappen  op “onze” OOSTERSCHELDE.  Alweer negen jaar geleden, voor anker in de baai van Sal, Cabo Verde. Warmer dan nu hier was dat zeker. Vanwege de temperatuur ter plekke en bovenal het warme welkom.

Als af-en-toe invaller aan boord is het natuurlijk nodig voor me om ook elders aan de slag te zijn. Er moet brood op de plank. Vrije tijd en vaarvakanties staan op een heel laag pitje, maar gelukkig is de mensheid niet minder gaan consumeren en moet er dus veel vracht van de ene kant van de wereld naar de andere. Daar help ik aan mee, wederom als af-en-toe invaller.

Sinds vorig jaar, na jaren van opbouw, hebben we onze B&B/camping Barbaia in Italië kunnen openen.  Ook daar hopen we natuurlijk dat 2021 wat meer mogelijkheden biedt voor mensen op vakantie.

Voorlopig blijft het echter barley voor bier, kunstmest voor op het land en zout voor op de straat in het ruim. Lekker eten, goede gesprekken en muziek in het ruim komt vast weer. Hopelijk gauw en dan wil ik daar graag weer eens deel van uit maken.

Arian.