Update Boudewijn

Update Boudewijn

Update Boudewijn

14 maart 2021

En dan is er ineens de pandemie. Vanaf eind maart ligt de hele Nederlandse zeilvloot zo goed als stil. Omdat Marjolein, mijn vrouw, afgelopen winter jarig was. Ze werd 50, wilde ik een keer een winter thuisblijven. Daardoor was mijn laatste tocht september 2019. Dan ga ik in april/mei wel weer varen dacht ik toen. Dat liep dus behoorlijk anders.

Gelukkig heb ik nog een vak en dat is timmerman en omdat ik als freelancer werk was er wel weer wat werk te vinden. Verder hebben Marjolein en ik 2 jaar geleden een zeilboot gekocht die behoorlijk achterstallig onderhoud had en daar ben ik afgelopen jaar ook druk mee geweest.

We knappen de boot op en de bedoeling is om komende zomer een rondje Engeland te varen om alles goed uit te proberen. Daarna willen we gaan onderzoeken of het rondje Engeland kan worden uitgebreid naar een rondje wereld. Best spannend allemaal en het vraagt zeer veel voorbereiding. Dus dat houdt mij tijdens de pandemie ook wel bezig. De staat van de boot is dat ze nu bijna klaar is. We hopen over 2 weken de masten erop te kunnen zetten en dan zijn we eigenlijk zeilklaar.

Verder hoop ik heel erg dat we weer met de OOSTERSCHELDE kunnen varen en dat we daar mooie reizen mee kunnen maken met leuke gasten. Dus hopelijk tot snel aan boord of ergens op het water.

Boudewijn