Update Fennardie

Update Fennardie

Update Fennardie

17 maart 2021

Vlak voor hele corona shizzle begon heb ik een diepte-investering gedaan en mijzelf getrakteerd op een volkstuintje met daarop een klein minihuisje. Daar heb ik dan ook heel erg van genoten tijdens de lockdown. Je hoeft je immers nooit te vervelen, onkruid en gras groeit gewoon door!

Gelukkig vond ik toch al gauw nieuw werk, aan boord van een grote riviercruiser, je weet wel zo`n joekel van wel honderd meter lang met zwembad, sportschool etc. Hij doet in Den Oever dienst als hotelschip voor de werklieden aan de afsluitdijk. Toch kan ik niet wachten tot de OOSTERSCHELDE weer mag varen.

Hoewel koken op een stilliggend schip in een enorm grote professionele keuken wellicht een stuk makkelijker is, mis ik het geschommel en de gezelligheid. Maar wat ik vooral mis, is het vakantiegevoel tijdens het koken, die ik altijd krijg door de aanwezigheid van de gemêleerde gezelschappen die met zeilvakantie zijn.