We gaan weer varen!

We gaan weer varen!

27 april 2021

Nieuws

Na 12 maanden stilliggen kunnen we bijna niet geloven dat het waar is. Maar we gaan weer zeilen! In Engeland en Schotland lijkt de regering de pandemie onder controle te hebben gekregen met een snel vaccinatieprogramma. En als alle aangekondigde versoepelingen doorgaan, mogen wij vanaf 17 mei wij weer in het Verenigd Koninkrijk varen. We hebben er enorm veel zin in! De zeilen zijn inmiddels uit de opslag weer aan boord gebracht en worden aangeslagen. En iedereen is druk met de voorbereidingen en bestellingen.

Helaas geldt voor elke reiziger van buiten het Verenigd Koninkrijk een quarantaineperiode van 10 dagen bij aankomst. Buitenlandse gasten moeten daarom nog even wachten en we varen met uitsluitend bemanning naar Aberdeen en maken dan twee reizen in Schotland met uitsluitend Britse gasten. In juni komt de Oosterschelde dan weer terug naar Nederland. Ook hier zijn de maatregelen dan zover versoepeld dat we weer gasten mee mogen nemen en dus hebben we een programma gemaakt met een aantal leuke dagtochten en midweekse reizen op de Noordzee met vertrek en aankomst in Scheveningen of Rotterdam. En dan kan iedereen weer mee!