Bretagne

Bretagne

6 juni 2022

Nieuws

Oh wat is het mooi hier! De kustlijn van Bretagne met afwisselend enorme granieten rotsblokken, dan weer strandjes tegen een groene heuvelachtige achtergrond met plukjes witte huizen met leien daken. En daar varen wij dan aan voorbij. We hebben een beetje tijd om hier en daar een haven aan te doen.

We hebben bijvoorbeeld een dag in Concarneau gelegen, met uitzicht op het middeleeuwse stadscentrum gebouwd op een rotsblok in het midden van de baai. Vannacht hebben we aan de Bretonse noordkust het anker erin gegooid bij een heel klein eilandje genaamd Île Tomé. Het voelde ver weg van alles op aarde. Nu zeilen we heel rustig met een zuidooster windje richting de Kanaaleilanden. Zien dat we daar een mooie ankerplaats vinden. En dan door naar Rotterdam. Ook mooi. Groeten van allen aan boord.
Jan