Terug in Rotterdam

Terug in Rotterdam

10 juni 2022

Terug in Rotterdam

Soms ben je als kapitein aan het stressen om op tijd te komen op de plaats van bestemming. Tijdens onze huidige reis is dat zeker niet het geval! Heerlijk! Onderweg naar Rotterdam zat eigenlijk alles mee, dus we hebben een aantal leuke stops kunnen maken.

Zo hebben we voor anker gelegen in Saint-Peters Bay bij het Kanaaleiland Guernsey. Ook hebben we kort voor de Oost-Engelse kust, bij Deal, gelegen. Hier zijn we op 9 juni ’s ochtends onder zeil vertrokken en doordat we een zeer gunstige wind hebben gehad, bereikten we dezelfde avond nog de Nederlandse kust.

Vannacht voeren we niet al te hard door, om vanochtend precies op tijd door de Erasmusbrug te varen. Inmiddels liggen we weer in de Leuvehaven, en bereiden we ons voor op de Open Dag morgen en de Vriendendag op zondag!