Vriendendag 2022

Vriendendag 2022

14 juni 2022

Vriendendag 2022

Afgelopen zondag ontvingen wij onze certificaathouders voor de jaarlijkse jaarvergaderingen. Na twee jaar vol ‘online’ contact, besloten wij dit jaar uit te pakken! Niet in de laatste plaats omdat wij afscheid namen van onze voorzitter, Louis Kanters, die na ruim 10 jaar terugtreedt. Beide schepen lagen naast elkaar voor een gezellige Vriendendag, aansluitend op de jaarvergaderingen. Iedereen die de schepen het afgelopen jaar heeft ondersteund was van harte uitgenodigd aan boord!

Stewart McPherson, de projectleider van de DARWIN200 Global Voyage, en Gerben Nab, onze managing director, verzorgden presentaties over de bijzondere reis. Erik Baetens onthulde zijn scheepsmodel van de Oosterschelde, een prachtig, gedetailleerd model, waar hij vele jaren aan heeft gewerkt. Onder het genot van hapjes en drankjes konden wij iedereen bedanken voor hun steun en proosten op een behouden vaart!