Pool Party

Pool Party

11 september 2023

Pool Party

Na een paar dagen lekker zeilen, was het gisteren even wat kalmer. De lucht was onbewolkt en de zon scheen volop. Volgens onze thermometer was het 35 graden. Om af en toe te kunnen ontsnappen aan de brandende zon, hadden we de schoenertent opgezet. Deze tent creëerde een heerlijke plek in de schaduw om te relaxen. ’s Middags was er behoefte aan meer verkoeling. Er is geen betere manier om af te koelen dan met veel water.

Omdat zwemmen in de oceaan gisteren niet tot de mogelijkheden behoorde, brachten we het water aan dek. Na een kleine 20 minuten knutselen met touw en zeil stond er ineens een zwembad aan dek! De brandslang erin en in een mum van tijd was het zwembad gevuld. Onder het genot van milkshakes en alcoholvrije sangria werd het een heerlijke middag.

 

Jan-Willem