Help ons met bomen planten!

Help ons met bomen planten!

10 november 2023

Help de Oosterschelde bomen planten in Brazilië

Samen met DARWIN200 ondersteunen wij de “Association of the Golden Lion Tamarin” in Brazilië. Deze vereniging spant zich al decennia in om het Atlantische regenwoud van Brazilië te herstellen, het natuurlijke leefgebied van de ernstig bedreigde gouden leeuwaapjes. En met succes! Door vele duizenden bomen te planten worden delen van het resterende Atlantische regenwoud met elkaar verbonden en het leefgebied van de gouden leeuwaapjes hersteld.

De bemanning heeft gisteren een dag meegeholpen en met 300 bomen per uur hadden ze het tempo er lekker in!

De rederij draagt ook financieel bij, want met het planten van bomen herstellen we niet alleen het leefgebied van deze bijzondere dieren, maar hopen we ook iets van onze eigen carbon footprint te compenseren. We blijven gedurende de hele DARWIN200 Global Voyage donaties inzamelen.

Doe met ons mee en doneer!