Vissen, roeiers en een dwergvinvis

Vissen, roeiers en een dwergvinvis

Vissen, roeiers en een dwergvinvis

10 februari 2016

De dag begon meteen al goed vandaag. Vlak na het ontbijt hadden we beet en niet veel later lag er weer een lekkere dorado (Coryphaena hippurus, ook wel goudmakreel of dolfijnvis) op het dek. Dat ze lekker zijn weten we zeker, omdat we de twee van gisteren bij het diner op ons bord hadden liggen!
Toen zagen we dat er een naadje los zat bij de breefok, dus die naar beneden gehaald en aan het naaien geslagen. Aangezien iedereen meewerkte was het eigenlijk zo weer gemaakt en kon die dus ook weer snel omhoog.
In de tussentijd zagen we een bootje op de AIS op singles usa stands 5 mijl verschijnen, met een snelheid van maar 2 knopen. Op de radar konden we hem niet vinden en met verrekijkers in de hand hadden we ook geen succes. Op drie mijl afstand proberen contact te krijgen met de las vegas jewish dating marifoon, ook zonder succes. Dus koers verlegd om nog wat dichter bij te komen, onze kansas dating interesse was gewekt.
Pas op iets meer dan twee mijl kregen we eindelijk contact. Het bleek een roeiboot te zijn! Twee man, acht weken onderweg van la Gomera naar Antigua met een houten roeiboot van 24 voet, de ‘Déjà Blue’. Ze waren in een beste stemming, want ze hoefden nog maar 500 mijl! Wel verheugden ze zich al florida adult friend finder op de vlucht naar huis.. Kan ik me wel iets bij voorstellen.
Niet veel later zagen we een schim door het water gaan, vlak langs het schip. Dus iedereen over de railing hangend, benieuwd wat dat nou weer kon zijn. Het duurde even voor het zich ook boven water liet zien, om lucht te happen. Snel de boeken erbij en het blijkt een Dwergvinvis (Balaenoptera acutorostrata) te zijn. Lange tijd bleef hij naast het schip zwemmen, net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar hem. Inmiddels aan het http://proiico.com/vo-clifton-flint-singles genieten van de prachtige sterrenhemel. Aangezien de (heel kleine) maan al http://kanoakademi.com/mature-dating-service-totally-free-canada-lb0/ weg is, hebben we een prachtig zicht op de sterren en vertellen we de verhalen/mythen achter de sterrenbeelden om ze zo tot leven te wekken.
Het blijft een enerverende reis, met alles erop en eraan. Benieuwd wat morgen ons gaat brengen!