Richards’ favoriete momenten

Richards’ favoriete momenten

Richards’ favoriete momenten

18 mei 2020

Richard is al sinds 2016 scheepskok aan boord van de OOSTERSCHELDE. Ondertussen heeft hij al bijna 70 reizen de (gast) bemanning voorzien van eten en drinken. Richard heeft dus al veel meegemaakt en vertelt ons meer over zijn favoriete momenten aan boord.

“Ik heb niet per se een favoriete herinnering of een favoriete reis als ik terugkijk naar de reizen die ik heb gemaakt. Allemaal hebben ze iets unieks, al is het de bestemming of de gastbemanning.

Zelf geniet ik altijd erg van onze winterzonreizen naar Kaapverdië. Het goede klimaat en de mooie natuur gaan nooit vervelen. Ik doe hier graag mijn boodschappen op de lokale marktjes. Het eten is heerlijk vers en je krijgt zo een band met de lokale bevolking. Het is dan ook erg leuk om elkaar het jaar erop weer terug te zien.

Ook geniet ik van de mijlenmakers. Lang met elkaar op zee zonder telefoons of ander contact met de buitenwereld. Tijdens deze reizen zijn we echt samen aan boord en hebben we goede gesprekken met elkaar. Zo leer je de gasten en je collega’s echt goed kennen

Ik heb hard nagedacht over bijzondere reizen. Hierbij hoort toch ook zeker de reizen die wij vorig jaar in Noorwegen hebben gemaakt. Het was erg jammer dat we niet konden zeilen maar wat een mooie natuur was daar. Ik heb hier echt genoten van wat ik om mij heen zag.

In de toekomst hoop ik nog mooie reizen te maken aan boord van de OOSTERSCHELDE en dit met u te kunnen delen!”