Reserveren

Persoonsgegevens
ManVrouw
Adresgegevens
Gegevens thuisblijvers, in geval van nood
Ik wil graag de volgende zeilreis op de 'Oosterschelde' boeken
Verzekeringen
Ik verklaar een reisverzekering te hebben die deze reis dekt.
Ik verklaar een annuleringsverzekering te hebben die deze reis dekt.
Ik verklaar een ziektekostenverzekering te hebben in eigen land.
De rederij draagt zorg voor een optimale veiligheid voor alle opvarenden aan boord. Als gastbemanning dient u zelf ook verantwoordelijkheid te nemen i.v.m. de veiligheid van uzelf en de andere opvarenden. Indien uw lichamelijke of geestelijke gezondheid onvoldoende is, loopt u mogelijk risico bij deelname aan een vaartocht.
In geval van twijfel of uw gezondheid een reis op een zeilend en bewegend schip mogelijk maakt adviseren wij u eerst advies aan uw huisarts te vragen.
Heeft u een medische aandoening, allergieën, gebruikt u medicijnen en/of heeft u een speciaal dieet waarvan de rederij op de hoogte moet zijn? Hierbij kunt u denken aan suikerziekte, hart- en vaatziekten, epilepsie of bijvoorbeeld het gebruik van bloedverdunners.
PRIVACY
Vanzelfsprekend wordt de door u verstrekte informatie zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. De rederij verstrekt deze niet aan derden en uw medische gegevens zowel als uw paspoortgegevens worden na afloop van de reis automatisch verwijderd uit ons systeem. U kunt onze volledige privacyverklaring hier nalezen.
 Ja, ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga akkoord
 Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de ‘Oosterschelde’ en ‘Helena’ en schrijf mij in voor de e-mail nieuwsbrief (deze verschijnt ca. 6x per jaar)

captcha
Vul de code hieronder in: