Reserveren

Papeete – Cook eilanden

Schip

Oosterschelde

Prijs per persoon

€3120

Aantal dagen

12

Datum inschepen

11-08-2024

Tijd inschepen

17:00

Plaats inschepen

Papeete, TA

Datum ontschepen

23-08-2024

Tijd ontschepen

09:00

Plaats ontschepen

Raratonga, CK

Niveau

2

Goed om te weten

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de rederij. Mochten er vragen zijn, dan nemen wij contact met u op. Wij vragen u vervolgens een aanbetaling te doen van 500 euro. U zit echter nog nergens aan vast. Als u voor 1 januari 2023 annuleert, krijgt u de volledige aanbetaling teruggestort.

 Oosterschelde

Tahiti – Cook eilanden

Etappe 20 van de DARWIN200 Global Voyage

Aantal dagen

12

Inschepen

11-08-2024, 17:00

Papeete, TA

Ontschepen

23-08-2024, 09:00

Raratonga, CK

Prijs p.p.

€3120
2

Niveau

2

Reisbeschrijving

Vanuit het prachtige Tahiti zeilen we richting Raratonga, een van de de Cookeilanden, vernoemd naar de beroemde Britse kapitein James Cook. Het best bewaarde geheim van de Pacific zegt men, zo mooi en bij velen nog onbekend. Woon aan land een traditionele vuurdans-ceremonie bij, proef hoe de lokale bevolking de tropische vissen bereidt in een Polynesische hete stenenoven en ontdek de adembenemende koraalriffen en stranden. De wateren rondom de Cookeilanden zijn rustig, wat snorkelen en zwemmen tussen het koraal en onderwaterleven, evenals duiken naar parels(!), mogelijk maakt!

Voor en na uw reis
Wij raden u aan om voorafgaand en na afloop van uw reis aan boord van de Oosterschelde een paar dagen de tijd te nemen om de plaats van vertrek en bestemming te ontdekken. Dit geeft u de mogelijkheid om bezienswaardigheden aan land te bezoeken, waar u tijdens de zeilreis steden, kustlijnen en dieren vanaf het water zal zien.

 

DARWIN200: Meer dan een avontuur!
Door deel te nemen aan de Global Voyage steunt u het DARWIN200-project. Als onderdeel van dit avontuur, ontvangt u een aantal exclusieve voordelen:

  1. Een hardcover boek met 300 pagina’s over dit bijzondere project, als herinnering aan uw deelname;
  2. Een video met beelden van iedere etappe van de Global Voyage;
  3. Een uitnodiging voor het Start of the Voyage-feest in Plymouth, GB op 13-08-2023;
  4. Een uitnodiging voor het End of the Voyage-feest in Falmouth, GB op 20-07-2025;
  5. Een uitnodiging voor de DARWIN200 Concluding Award Ceremony in Londen, GB in de zomer van 2025;
  6. Erkenning voor uw steun op alle DARWIN200 films tijdens de Global Voyage (anoniem, indien gewenst);
  7. Een DARWIN200 Global Voyage T-shirt!

 

DARWIN200
Het DARWIN200 initiatief wil de volgende generatie natuuronderzoekers en -beschermers inspireren, trainen en de vaardigheden laten opdoen die zij nodig hebben voor hun werk in de toekomst. Het DARWIN200 initiatief wil de volgende generatie natuuronderzoekers en -beschermers inspireren en stimuleren, evenals miljoenen studenten wereldwijd, die zich inzetten voor natuurbehoud. Door mee te zeilen met een etappe van de Global Voyage, steunt u het DARWIN200-project. Voor meer informatie: www.darwin200.com.

 

Q&A informatiesessies
Geïnteresseerd in een etappe van DARWIN200? Of heb je al gereserveerd? Neem deel aan onze online informatiesessies over de Global Voyage via Zoom. Tijdens deze sessies vertellen we u meer over de trajecten van de Global Voyage en over het DARWIN200 project. Daarnaast kunt u de ‘Oosterschelde’ leren kennen en is er ruimte om vragen te stellen. Neem deel aan de volgende informatie sessie via www.darwin200.com/info.

2

Niveau 2

Reizen van niveau 2  zijn geschikt voor iedereen die goed ter been is en voldoende fit en gezond. Er kan best wat wind of zeegang te verwachten zijn op bepaalde trajecten, maar gemiddeld genomen zullen de omstandigheden goed zijn. Een haven kan is echter niet altijd dichtbij en (medische) hulp van de wal dus niet altijd snel beschikbaar.

De rederij wil graag dat de OOSTERSCHELDE voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk is, maar u moet zich realiseren dat zeereis aan boord van een zeilschip fysiek meer van uw vraagt dan een dagelijks wandeling. De ene reis is bovendien uitdagender dan de andere. Met de verschillende niveaus geven we een indicatie hoe zwaar de reizen (kunnen) zijn. Twijfelt u of een reis voor u geschikt is? Neem dan contact op met het rederijkantoor om dit te bespreken.

Benieuwd naar het schip?

Algemene reisinformatie

Lees hier alles over uw verblijf aan boord.

Heeft u vragen?

Aanmeldingsprocedure